In company/individueel Basistraining Bibob On-line (i.v.m. de coronamaatregelen)

Welke trainingen?

Dag 1: "bestuurlijk / Juridisch", trainer Frank Rovers.
Dag 2: "de financiële aspecten", trainer Ries Kniest.
De trainingen "eigen huiswerk" en "gesprekstechnieken" kunnen we om praktische redenen niet on-line aanbieden, maar op dag 1 en dag 2 willen we daar wel iets over vertellen. U heeft daarna de keuze, nadat de coronacrisis voorbij is, of u de betreffende trainingen alsnog wilt / gaat volgen. Voor de inhoud van deze trainingen zie onder de tabbladen van de betreffende trainingen op deze site.

Online ...?

Wij maken bij het on-line gebruik van Microsoft (MS) Teams. Na installatie van MS Teams op uw laptop, tablet of smartphone ontvangt u via de e-mail een uitnodiging om een ​​gewenste training deel te nemen. De inhoud van de trainingen worden in de vorm van hand-outs per e-mail aan u toegezonden.

Wanneer?

De trainingsdagen zijn opgesplitst in 2 sessies van 3 uur (09.00u / 12.00u en 13.00u / 16.00u) met ieder uur een korte pauze. In overleg bestaat ook de mogelijkheid deze sessies verspreid over 4 dagdelen (ochtend of middag) te volgen.

Kostprijs?

De norm is onze dagprijs € 695, - per persoon per dag, maar we hebben geen reis-, verblijf-, lunch- en locatiekosten dus kunnen we u een fikse korting aanbieden. Bij voldoende deelname (minimaal 5 / maximaal 10) is de dagprijs (2 sessies van elk 3 uur) € 595, - (excl. BTW). Dit geldt bij zowel incompany-trainingen als losse inschrijvingen.

Aanmelden?

Ga naar de contactpagina op deze site en meld u aan, in overleg bepalen we dan de aanvullende trainingsdagen. Ook als u vragen heeft kunt u deze via de contactpagina stellen.